Job description, scurt pe 2 💕

 Ce fac eu? Cresc oameni. De la zero până în cele mai înalte sfere ale dezvoltării lor ca oameni, după nevoile și capacitățile cu care a venit inzestrat fiecare. Pana cand…. Încă nu știu până când, probabil până se simte fiecare, la rândul său, destul de mare încât să poată să-și răspundă singur la întrebări și sa le răspundă și altora :). Pana una alta răspund în medie la vreo 1530 de întrebări,, cerințe, dorințe pe zi, în cele mai variate domenii. Înmulțit cu 2. Sunt cea mai importantă ființă în viața a 2 oameni mici ca vârstă, mari ca dorințe, aspirații și încăpățânări.

24 de ore din 24 sunt ancora lor, traducătoare, pe alocuri ghicitoare, fabricantă de surprize și jocuri, povestitoare, cântăreață, cea mai bună parteneră de joacă, ceartă și alinturi. 

Nu există vacanțe, decât împreună. Practic folosim educația călătoriilor și aplicăm regulile un pic altfel, ca trebuie să ne descurcăm și în situații neprevăzute 😁. 

Mă numesc Mihaela dar, de cele mai multe ori răspund la apelativul Mama. Nume de cod cum ar fi, în cea mai importantă carieră din viața mea.




Comments

Popular posts from this blog

Dupa 20 de ani

Tatăl meu, Îngerul

Sky is no limit! :)